L'ultim heroi de l'olimp

L'ultim heroi de l'olimp.

Editorial:
SALAMANDRA
Materia
Ficcion general (infantil/juvenil)
ISBN:
978-84-16310-08-1
Páginas:
384
Colección:
NARRATIVA JOVEN
-5%
16,00 €
15,20 €
incluido
Disponible para envío
Añadir a la cesta

Els mestissos han dedicat molt de temps a preparar-se per a la batalla decisiva contra els titans, conscients que les seves possibilitats dÆobtenir la victòria són mínimes. Ara lÆexèrcit de Cronos és més formidable que mai i els poders del maligne tità augmenten amb cada déu i cada mestís que recluta.

Després de fracassar en un primer intent per aturar els devastadors sequaços de Cronos a alta mar, en Percy Jackson i els olímpics sÆesforcen per mantenir a ratlla la fúria desfermada del monstre Tifó. Quan Cronos ordena lÆavançament definitiu cap a Nova York, on el mont Olimp es troba pràcticament indefens al capdamunt de lÆEmpire State, parar els peus a lÆimplacable Senyor del Temps dependrà exclusivament dÆen Percy i el seu petit exèrcit de joves semidéus.

En aquesta aventura final de la sèrie, la profecia llargament anunciada sobre el setzè aniversari dÆen Percy per fi sÆacompleix. I mentre als carrers de Manhattan es produeix una batalla despietada per governar la civilització occidental, en Percy té la terrible sospita dÆestar lluitant contra el seu propi destí.

Otros libros del autor